Tropical Party

Det har hänt mycket denna veckan. Cocktail Party, O'fest och Tropical Party igår. O'fest var väl helt okej men som alla andra aktiviteter som UTS anordnar så är dom sådär halvlama. Vi gick dit, musiken var australiensk så kände inte direkt igen den och det var halvdrag (enligt mig) så jag och Clara bestämde oss tidigt för att åka till Kings Cross. Vi mötte ett par killar från belgien och en från norge som ville följa med, dom var lite hetsiga dock så vi dumpa dom till slut och hängde på ett par andra. Väldigt många uteställen här så har killar svårt att komma in utan brudar och man får inte ha shorts eller flipflops!! Tycker sån skit är löjlig egentligen. Vi beställde seriöst den starkaste mojiton jag någonsin smakat. Den var värre än den vi fick i Fillippinerna och det säger ganska mycket. Clara träffade en trevlig man och jag träffade en massa andra som ville vara med på kort eftersom de trodde jag var klubbens papparazzi då jag hade med mig min kamera. En kille kom fram och snackade och berättade för mig att han inte borde prata med mig då hans date stod precis bakom och hon skulle bli upprörd. Haha snacka inte med mig då liksom efterblivna jävel. Vi mötte ett par troligsvis höga snubbar på dansgolvet som dansade väldigt underligt och suspekt i ljuslamporna. Det var en jävligt rolig kväll. Det roliga är att mina roomies sa till mig när jag hade varit på Kings Cross att det är tydligen det farligaste området i Sydney haha. Ops.
 
Igår var det tropical party med UTS Housing. Det var helt okej då dom hade ett photobooth som man kunde roa sig med. För övrigt hänger jag ganska mycket med Claras roomies, dom är lite roligare än mina hehe. Linnea är från Stockholm, Christina från England, Sourooush från Iran(?!) och Simon från Tyskland. Clara bor på 19 våningen och har världens fetaste utsikt, jag bor på första och ser i princip ett träd och gatan... Kul. Jag och Christina blev nekade till att komma in på efterfesten på Bungalow 8 då vi hade flipflops. Det hjälpte inte att vi hade boobs den här gången :) Mötte en kille på subway som seriöst hade blodat ner hela golvet med sin hand, har ingen aning vad han hade gjort dock. Frågade om han var okej och han bara nickade typ. Idag börjar gay paraden här i Sydney :) Vore kul att gå men känner mig rätt så sleten efter veckans bravader. Imorgon börjar skolan... Förlåt men är verkligen inte taggad alls efter det jag har hört om utbildningen. Får göra mitt bästa för att klara det sen skiter jag i vilka betyg jag får. Motiverad tjej.
 
Haha måste bara berätta att jag hade min värsta köksdag igår i hela mitt liv. Skulle koka pasta, baka vitlöksbröd och göra en kycklinggryta typ. Ugnen vi har är så jäkla konstig... Det droppade ner lite smör från vitlöksbrödet som smälte och då börjar ugnhelvetet brinna en kort stund så jag får ju fullskalig panik och springer och hämtar min roomie Huoyi (från Kina). "It's on fire, help, it's on fire!" Han bara skrattade åt mig haha, det hade slutat brinna när han kom till köket men var typ rök överallt. Och om du sätter igång brandlarmet här så kostar det typ 200 AUD i böter ifall det inte brinner... Fick panik och gick runt och fläkta samtidigt som jag då höll en burk med matlagningsgrädde i handen utan lock så jag skvätter ut heeeeela grädden över mig själv och golvet. Huoyi skrattade ännu mer åt mig. Han måste väl tycka att jag är helt efterbliven haha. Och på det så lyckades jag ju självklart bränna kycklingen....