Singapore

23-26 januari

 

Vi var dödströtta på kvällen  när vi anlände men Felicia hade ändå orket att dra ut till Lund och ta en öl på en bar. På lördagen mötte vi alla upp Sofia, Elin och Simon. Alla är klasskompisar till oss och studerar i Singapore. Vi gick på little India och Chinatown. Chinatown kändes inte alls lika bra som i Kuala Lumpur dock. På kvällen var det dags för lite fest. Vi gick på Life is a beach, strandparty ute på Santosa som är typ en konstgjord strand i Singapore. Så satt vi på stranden och förfesta och sedan gick in till partyt med fet musik och hur mycket folk som helst. Har aldrig sett så fulla människor i hela mitt liv. Vakterna brydde sig inte för fem öre. Det fanns brudar som låg medvetslösa på golvet och bara spydde, en brud hängde från en killes armar som en lealös docka. Jävligt hemskt att se.

 

Killarna var ju inte mindre på än vanligt. Massa brasilianare som gick fram och ville pussas utan ett minsta ord. Jag sände en av dom på Sara haha. Hon hade jävligt svårt att bli av med honom sen. Det var en jävla upplevelse dock hela partyt. Jag och Angelica strosade hemåt lite tidigare och snodde en annans brud taxi hem hehe.

 

På söndagen åkte jag, Angelica och Sara till donken. Olivia skulle åka vidare under dagen till Nya Zeeland och ringer oss i panik om att hon glömt sitt pass på hotellet. Vi mötte upp henne på subway-stationen  och hon började springa tillbaka till hotellet i 30 graders värme. Efter fem minuter hittar Angelica passet i hennes väska så vi ringer tillbaka henne… Typiskt Oliva haha. Hon kom tillbaka gråtandes och hatade sig själv.

 

Sen var det meningen att vi skulle åka in till stan, strosa lite och kolla på feta byggnader. Angelica hade glömt sitt kort till subwayen på hotellet så hon gick tillbaka medans jag och Sara åkte till City Hall och tog en frappe. Det skulle vi inte gjort för vi hittade inte henne igen haha.

 

Klockan gled iväg mot åtta, och då hade vi bestämt att gå på ljusshow med Lund, Elin, Simon och Felicia så vi gick utan Angelica efter ha väntat och letat efter henne i 1,5 timme.  Vi hittade henne på ljusshowen sen som hon hade njutit utav alldeles själv. Efteråt gick vi till Gardens at the Bay, eller avatargarden som jag kallar det och kollade på den sjukt feta skylinen i Singapore. Sedan gick vi till det mysiga stället Clarke Quay och tog en drink.

 

Singapore var imponerande minst sagt men fyfan vad trött man var efter allt gående så sjukt gött att åka till Bali ändå.

 
 
Kategori: Travelling Taggar: Backpacking, Resa, Singapore, Travel;